Donaris 930 x 122

adopţii

PRIMĂRIA PITEŞTI AMENINŢĂ CU DOSARE PENALE

Primăria Piteşti ameninţă cu dosare penale. Conducerea Primăriei Piteşti atrage atenţia cetăţenilor că, dacă adoptă câini fără stăpân, au obligaţia să îi îngrijească aşa cum trebuie şi să nu le dea drumul înapoi pe stradă.

Citiți și: Noi reguli pentru proprietarii de câini!

Cine abandonează câini poate primi o amendă de până la 600 de lei, conform legii şi prevederilor Consiliului Local Piteşti. Primăria Piteşti merge însă mai departe.

„Atragem atenţia că persoanele care adoptat câini maidanezi sau care vor face adopţii şi le vor da drumul animalelor înapoi pe stradă se vor alege cu plângeri penale. Nu vom cruţa pe nimeni, vom face plângeri penale.”, a spus primarul Cornel Ionică, cel care a făcut un apel şi la cetăţenii din localităţile limitrofe să nu mai abandoneze în Piteşti câini.

Citiți și: Asigurare obligatorie pentru câini

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90