New Profesional Consult 930 x 122

colegiu

PRIMARII ARGEŞENI AMENINŢĂ: „PUNEM LACĂTUL PE PRIMĂRII!”

Astăzi a avut loc şedinţa Colegiului Prefectural Argeş, ocazie cu careprimarii au atras atenţia că dacă nu se intervine rapid multe primării se vor închide pur şi simplu!

Citiți și: PSD Argeș și-a lansat candidații la Primăriile Tigveni și Cepari

„Legile noi continuă să vină de la centru şi ne măcelăresc, pur şi simplu. Ne vin pe cap controale de la toate instituţiile. Nu se ţine cont de dorinţele şi nevoile noastre, indiferent de cine vine la putere.

Mai e puţin şi punem lacătul pe 70% dintre primăriile argeşene dacă rectificarea de buget de face ca până acum! Trebuie să se intervină la centru, că oamenii de sus par să se fi desprins total de realitate! Administraţia este pur şi simplu măcelărită, şi nici parlamentarii nu fac nimic. Pe de altă parte, ne-a venit adresă de la Poolul de asigurări în care suntem anunţaţi că vom primi în curând listele cu persoanele care nu şi-au făcut asigurare obligatorie la locuinţe, astfel încât să îi putem amenda.

Citiți și: Delegație de primari PSD Argeș la Bruxelles!

Ni se cere să îi notificăm pe cei care nu au făcut asigurări în trei zile, şi cu confirmare de primire! Este imposibil aşa ceva! Dacă şi-au făcut 10% dintre locuitori asigurări, deci va trebui să trimitem mii de notificări în câteva zile şi să grevăm bugetul de o cheltuială uriaşă, căci fiecare scrisoare cu confirmare de primire costă 10 lei! E o nebunie!.”, a spus primarul Radu Doru din Suseni.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90