EcoMoto 930×122

blocuri

PRIMUL ORAŞ DIN ARGEȘ CU TOATE BLOCURILE REABILITATE TERMIC

Un oraş din Argeş este aproape să devină primul din judeţ – şi printre primele din România! – care are toate blocurile reabilitate termic.

Citiți și: Legea mirosurilor, aplicată și pentru cei care stau la bloc. Amenzi uriașe!

Este vorba de oraşul Topoloveni. În localitate mai sunt doar 18 blocuri care au nevoie de lucrări specifice, restul fiind deja reabilitate pe cheltuiala asociaţiilor de proprietari în parteneriat cu Primăria, care a accesat în acest sens fonduri guvernamentale.

„Pentru cele 18 blocuri rămase am întocmit deja documentaţia. Vom încerca fie să obţinem fonduri europene, fie bani de la Guvern. Sper ca asociaţiile să înţeleagă importanţa demersului şi să contribuie cu sumele de cofinanţare. Vom împărţi investiţia în două loturi, de 10 şi, respectiv, 8 blocuri, pentru a ne fi mai uşor să accesăm banii.”, declară primarul Topoloveniului, Gheorghiţă Boţârcă.

Citiți și: Noi reguli pentru cei ce stau la bloc!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90