930 x122 grota rece

comisia de circulație

Schimbare în trafic, în zona Spitalului de Pediatrie Piteşti

În şedinţa Comisiei de Circulaţie care va avea loc mâine, se va supune votului propunerea de instituire a sensului unic de circulație pe strada Dacia, pe aleea carosabilă din spatele blocului A4.

Citiți și: Decizie nemaiîntâlnită! Ce se întâmplă la Lidl, în Pitești

Blocul A4 este amplasat lângă Spitalul de Pediatrie Piteşti. Circulaţia auto va fi dinspre parcarea dintre blocurile A4 și A4a.

 

Citiți și: Pitești. Comisia de Circulație, măsură pentru evitarea accidentelor

 

Vă reamintim, propunerea a venit din partea unui piteștean, reprezentant al Asociației de Proprietari a blocului Z1, de pe strada menţionată.

La faţa locului a venit primarul Cristian Gentea, însoţit de reprezentanţi ai Primăriei Piteşti şi, în urma analizei de la fața locului, edilul a promis că strada Dacia, care desparte blocurile Z1, Z2, Z3 de blocul A4 (blocul din lateralul Spitalului de Pediatrie) va fi reabilitată, se vor crea locuri noi de parcare pentru locatarii din zonă și se vor monta și băncuțe.

De asemenea, a declarat că va fi instituit şi acest sens unic care va fi supus mâine votului.

Alte 10 propuneri de pe lista Comisiei de Circulaţie vor fi, de asemenea, votate.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Florin Amariei spune:

    Foarte bine ca prin voi a ajuns sa se implice administratia locala si sa puna in aplicare solutiile! Poate prin voi se reuseste sa se aduca in atentia administratiei si haosul din bazarul din centru unde sunt prea putine reguli si acelea incalcate; la orice ora ai merge acolo gasesti masini parcate ilegal, gasesti negot in strada cu produse intinse pe capota masinii; cei care au tarabe isi intins marfa in strada cat vor e; o debandada si o mizerie!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90