930X122 MAIA

comisia de circulație

Schimbare în trafic, în zona Spitalului de Pediatrie Piteşti

În şedinţa Comisiei de Circulaţie care va avea loc mâine, se va supune votului propunerea de instituire a sensului unic de circulație pe strada Dacia, pe aleea carosabilă din spatele blocului A4.

Citiți și: Pitești. Un nou sens giratoriu, decizia finală!

Blocul A4 este amplasat lângă Spitalul de Pediatrie Piteşti. Circulaţia auto va fi dinspre parcarea dintre blocurile A4 și A4a.

 

Citiți și: „Coadă” de șoferi care trec pe interzis! Polițiștii au scris de i-au durut mâinile!

 

Vă reamintim, propunerea a venit din partea unui piteștean, reprezentant al Asociației de Proprietari a blocului Z1, de pe strada menţionată.

La faţa locului a venit primarul Cristian Gentea, însoţit de reprezentanţi ai Primăriei Piteşti şi, în urma analizei de la fața locului, edilul a promis că strada Dacia, care desparte blocurile Z1, Z2, Z3 de blocul A4 (blocul din lateralul Spitalului de Pediatrie) va fi reabilitată, se vor crea locuri noi de parcare pentru locatarii din zonă și se vor monta și băncuțe.

De asemenea, a declarat că va fi instituit şi acest sens unic care va fi supus mâine votului.

Alte 10 propuneri de pe lista Comisiei de Circulaţie vor fi, de asemenea, votate.

555×222  MAIA

Comentarii

Un comentariu

  • Florin Amariei spune:

    Foarte bine ca prin voi a ajuns sa se implice administratia locala si sa puna in aplicare solutiile! Poate prin voi se reuseste sa se aduca in atentia administratiei si haosul din bazarul din centru unde sunt prea putine reguli si acelea incalcate; la orice ora ai merge acolo gasesti masini parcate ilegal, gasesti negot in strada cu produse intinse pe capota masinii; cei care au tarabe isi intins marfa in strada cat vor e; o debandada si o mizerie!

570×90 MAIA