New Profesional Consult 930 x 122

constantin brâncuși

SCHIMBARE LA UN LICEU DIN PITEȘTI

Schimbare la un liceu din Pitești. Primăria Piteşti a elaborat un proiect de modernizare a Liceului Tehnologic „Constantin Brâncuşi” (fostul Liceu de Prelucrare a Lemnului, de pe strada Bibescu Vodă).

Citiți și: Confruntare șocantă la un liceu din Pitești: Scandal monstruos între elevi

Municipalitatea intenţionează obţinerea de fonduri europene în acest sens, numai valoarea proiectării fiind stabilită la 300.000 de lei cu tot cu TVA. Lucrările vizate sunt de reabilitare termică a clădirii şi de montare de panouri solare pentru încălzire şi apă caldă. În funcție de obținerea finanțării, vor fi organizate procedurile pentru desemnarea constructorului și, ulterior, vor fi stabilite termenele de execuție.

Acest lucru reprezintă un indiciu cu privire la viitorul sediu al liceului care ar rezulta din comasarea Liceului Tehnologic „Constantin Brâncuşi” şi Colegiului Tehnic „Dimitrie Dima”. Amintim că inspectorul şcolar general al județului Argeș, Dumitru Tudosoiu (foto), a anunţat că în anul şcolar următor cele două unităţi vor fi comasate dacă după admiterea din vară nu vor face numărul de clase corespunzător unei funcţionări normale. Amănunte, AICI.

Citiți și: FESTIVITATE DE ABSOLVIRE LA LICEUL TEHNOLOGIC DIN MIOVENI

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3