Donaris 930 x 122

calea craiovei

Stradă importantă din Pitești, modernizată cu peste 130.000 €

O stradă importantă din Pitești va fi modernizată.

Citiți și: Mare atenție, șoferi! Restricții de trafic, azi, pe acest drum important

Primăria municipiului Pitești a lansat în sistemul electronic național de achiziții publice licitația pentru acordarea unui contract de achiziție publică în vederea modernizării Căii Craiovei.

Valoarea estimată a lucrărilor, fără TVA, este de 668.400 de lei, adică 133.680 € ( la un curs de 1 euro = 5 lei) bani de la bugetul local.

Citiți și: Se lucrează intens pe autostradă! Atenție, trafic deviat!

Valoarea contractului ce urmează a fi atribuit nu va cuprinde suma aferentă cheltuielilor diverse și neprevăzute, dar sunt prevăzute în devizul general, acestea putând fi accesate, după caz, în funcție de necesități, prin modificarea contractului.

În orice situație, valoarea modificării contractului nu va depăși 10% din valoarea contractului de achiziție publică.

Oferta financiară depusă de către ofertanți al cărui preț depășește valoarea estimată (668.400 lei fără TVA) va fi declarată inacceptabilă.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

3 comentarii

  • Ghd spune:

    Zona aia mereu la 2-3 ani e decopertată și asfaltata.gasca lu ionica nu tre sa traiasca.sunt atât de multe alte lucruri de făcut cu bani cheltuiți inutil.

  • Cetățean care vrea ca și cartierul lui sa arate ca cele din zona centrală a orașului spune:

    Mai lăsați domnule Primar zonele centrale și uitați-vă și la zonele limitrofe care arată ca acum 30 de anui. În afară de bătaia de joc a sensurilor unice și a semafoarelor care mai rău încurcă în cartierele acestea , cum ar fi Gavana nu s-a modernizat nimic. Nu exista nici măcar coșuri de gunoi pe alei și pe străzi în schimb avem doar ambuteiaje rutiere în zona celui mai mare spital din județ și mai avem și trotinete aruncate aiurea pe trotuare, pe străzi, în spațiul verde sau în gardul viu de care oricum nu se ocupă cu întreținerea lor primăria decât înainte de alegeri. Si acei cetățeni plătesc impozite la bugetul local și merită și ei o viață mai bună.

  • Eugen spune:

    Rușine dle primar, pentru că așa cum specifica antevorbitorul meu se investesc sume imense in aceea zona pe când altele sunt lăsate de izbeliște, cu toată că cetățenii își achită taxele și impozitele la timp sau chiar până la 31 martie să fie buget. Acest oraș a fost și este oropsit, fiind condus de alde Pendiuc, Ionica și acest nou primar pe care l-aș numi un promotor al mișcării brauniene in ale administrației publice, (similitudine -el fiind un licențiat al fizicii nucleare de la Magurele). Demisia dle primar…. nu ne reprezentați, rușine, dorim sa avem un oraș așa cum nu l-au lăsat străbunii argeșeni, v-ați bătut joc de arhitectura orașului .

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3