Donaris 930 x 122

lucrari

STRĂZI DIN PITEȘTI, ÎN MODERNIZARE. STADIUL LUCRĂRILOR

Administraţia locală din Piteşti a început o serie de lucrări de reabilitare şi modernizare a infrastructurii rutiere din municipiu.

Citiți și: Lucrări într-o intersecţie mare din Piteşti

Pe unele străzi lucrările sunt avansate, pe altele abia au început, iar pe alte artere de circulaţie se fac pregătiri pentru începerea investiţiilor.

Astfel, în stadiu avansat sunt lucrările de modernizare a străzilor George Sion (95%, urmează recepţia), Plopilor (85%, mai sunt de făcut un drum lateral şi marcajele rutiere), Eroilor (95%, urmează marcajele rutiere şi recepţia), Petre Ispirescu (95%). Lucrările au început şi pe strada Vasile Lupu (30% stadiu) şi Banat (20%).

Citiți și: Societatea responsabilă pentru lucrările ”de mântuială” s-a autosesizat

În ceea ce priveşte tronsonul III al străzii Trivale, investiţia este în faza de proiectare, la fel ca şi în cazul străzii Nicolae Labiş şi Grigoreşti (cu drumuri laterale).

Au fost predate amplasamentele către firmele câştigătoare şi urmează să înceapă lucrările pe străzile Grigore Alexandrescu, Carpenului, Câmpului, Iosif Gabrea, Ion Ionescu de la Brad, Pasaj Ecaterina Raicoviceanu, Virgil Tempeanu, Dr. Pompiliu Robescu şi Barbu Ştefănescu Delavrancea. Pentru strada Banu Mărăcine este în derulare procedura simplificată de achiziţie publică.

211029-Bannere_web_voucher_200lei_650x200px

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441