New Profesional Consult 930 x 122

lucrari

STRĂZI DIN PITEȘTI, ÎN MODERNIZARE. STADIUL LUCRĂRILOR

Administraţia locală din Piteşti a început o serie de lucrări de reabilitare şi modernizare a infrastructurii rutiere din municipiu.

Citiți și: Un milion € pentru modernizarea unui drum județean

Pe unele străzi lucrările sunt avansate, pe altele abia au început, iar pe alte artere de circulaţie se fac pregătiri pentru începerea investiţiilor.

Astfel, în stadiu avansat sunt lucrările de modernizare a străzilor George Sion (95%, urmează recepţia), Plopilor (85%, mai sunt de făcut un drum lateral şi marcajele rutiere), Eroilor (95%, urmează marcajele rutiere şi recepţia), Petre Ispirescu (95%). Lucrările au început şi pe strada Vasile Lupu (30% stadiu) şi Banat (20%).

Citiți și: Atenție, șoferi! Restricții pe mai multe drumuri importante din județ

În ceea ce priveşte tronsonul III al străzii Trivale, investiţia este în faza de proiectare, la fel ca şi în cazul străzii Nicolae Labiş şi Grigoreşti (cu drumuri laterale).

Au fost predate amplasamentele către firmele câştigătoare şi urmează să înceapă lucrările pe străzile Grigore Alexandrescu, Carpenului, Câmpului, Iosif Gabrea, Ion Ionescu de la Brad, Pasaj Ecaterina Raicoviceanu, Virgil Tempeanu, Dr. Pompiliu Robescu şi Barbu Ştefănescu Delavrancea. Pentru strada Banu Mărăcine este în derulare procedura simplificată de achiziţie publică.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90