EcoMoto 930×122

autostrada

TECĂU INSISTĂ PENTRU AUTOSTRADA PITEŞTI-SIBIU. DEGEABA?

Florin Tecău, preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, a anunţat că se va întâlni în săptămâna care urmează că noul ministru al Transporturilor, Dan Costescu.

Citiți și: E gata! O nouă secțiune de autostradă, dată în folosință!

Tema principală a discuţiei va fi construcţia autostrăzii Piteşti-Sibiu.

„Am avut aici, la Consiliul Judeţean, o dezbatere publică privind traseul optim pentru autostrada Piteşti-Sibiu şi le-am transmis celor de la Compania Naţională pentru Autostrăzi şi Drumuri Naţionale că optăm pentru traseul 1. Nu am primit încă niciun răspuns.

Citiți și: Fără precedent pe autostradă! Nu s-a mai văzut așa ceva!

Mă voi întâlni şi cu noul ministru al Transporturilor şi îi voi transmite că Argeşul a optat pentru traseul 1 şi că solicităm să se dea drumul la lucrări cât mai repede.”, a spus Tecău. Problema este că noii guvernanţi au spus că, cel mai probabil, mai devreme de anul 2017 nu vor putea începe lucrările. Până acum s-a spus că acestea ar putea începe în 2016, dar nu sunt gata nici studiile de fezabilitate aferente unui asemenea proiect.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3