New Profesional Consult 930 x 122

casatorii

ULTIMA ORĂ! PRIMĂRIA MIOVENI A FĂCUT ACUM ANUNȚUL

Ultima oră! Primăria Mioveni a făcut acum anunțul. În Mioveni tradiţia căsătoriilor în ultima zi din an, înainte de noaptea de Revelion, va fi păstrată şi în 2017, a anunțat în urmă cu puțin timp Primăria orașului.

Citiți și: PSD Argeș și-a stabilit un nou candidat pentru Primăria Mioveni

Cei care vor să îşi unească oficial destinele chiar pe 31 decembrie sunt aşteptați ca luna viitoare să îşi depună dosarul la Primăria oraşului.

Cuplurile interesate se vor putea înscrie până pe 19 decembrie, iar actele vor putea fi depuse până pe 21 decembrie la Biroul de Stare Civilă din Primărie (la etajul 1, camera 19).

Citiți și: GRATUIT pentru toți cetățenii! Informare oficială de la Primărie

Cununiile civile vor fi încheiate pe 31 decembrie, de la ora 18, la interval de 15 minute una de cealaltă, consecutiv, în ordinea depunerii actelor. Căsătoriile vor fi oficiate de primarul oraşului, Ion Georgescu.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90