Donaris 930 x 122

molivisu

ULTIMA ȘANSĂ! ZIUA Z PENTRU STAȚIUNEA MOLIVIȘU

Comisia de la Guvern de analiză a solicitărilor de împrumuturi pentru administraţiile locale se va reuni luni, 6 iulie, ca să aprobe sau nu creditele pentru Arefu, Cicăneşti şi Brăduleţ, comune din Argeș care au nevoie de bani ca să acopere partea lor de cheltuieli în construirea stațiunii montane Molivişu.

Citiți și: Se schimbă tot! Permis de conducere de la 17 ani în România

Din cauza faptului că nu au avut dosarele complete, cele trei comune nu au putut primi un răspuns încă de săptămâna trecută sau în această săptămână, aşa cum anunța recent ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, şi sunt nevoite să mai aştepte.

În opinia lui Florin Tecău, președintele Consiliului Județean Argeș, dacă împrumuturile nu vor fi aprobate luni proiectul este în mare pericol să nu se mai realizeze.

Citiți și: Admitere la liceu fără examen

„Din câte ştiu, primăriile implicate în proiect au depus dosarele complete ieri şi comisia de analiză se va reuni luni. Nu este târziu dacă împrumuturile se acordă luni… Alte întârzieri ar pune, însă, în pericol proiectul.”, ne-a declarat preşedintele.

Amintim că termenul limită de construire a stațiunii Molivișu este luna decembrie a anului în curs. Investiția beneficiază de finanțare europeană. Cu bani participă și Consiliul Județean Argeș. Ar fi trebuit ca și cele trei comune să cofinanțeze, potrivit înțelegerii inițiale, dar primăriile din Arefu, Cicăneşti şi Brăduleţ s-au plâns ulterior că nu au bani! Proiectul este în foarte mare întârziere, iar șansele să mai fie materializat sunt mici. Pe același subiect, aici: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/contre-pentru-proiectul-statiunii-molivisu/.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3