930×122 CAPRA 5

cămin

UN NOU HOTEL ÎN PITEȘTI

Un nou hotel în Pitești. Primăria Piteşti a înaintat Ministerului Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene un proiect pentru materializarea căruia speră să obţină bani de la bugetul de stat. Este vorba de transformarea în mini hotel a căminului Colegiului Economic „Maria Teiuleanu”, situat lângă Inspectoratul Școlar Argeș.

Citiți și: Zeci de mii de lei pentru aceste persoane! Beneficii importante

Potrivit proiectului, mini hotelul va avea 9 camere (fiecare dotată cu grup sanitar propriu), iar clasificarea va fi de 2 stele.

Aici ar urma să fie cazate diverse delegaţii care vor ajunge în Piteşti. De exemplu, numai în acest an va fi nevoie de peste 500 de locuri de cazare în Piteşti pentru copiii şi profesorii care vor participa la Olimpiada Naţională de limba engleză. De asemenea, elevii de la „Teiuleanu” vor putea face aici practică.

Citiți și: Elevi din străinătate, proiect ambițios la un colegiu din Pitești

Procedurile pentru concretizarea proiectului vor fi demarate după asigurarea finanţării şi organizarea licitaţiei în urma căreia va fi desemnat constructorul. (Foto: descriptiv)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90