SMART KIDS 930X122

verificari in trafic

Amendă de 1.305 lei și permisul suspendat pentru 2 șoferi vitezomani

Amendă de 1.305 lei și permisul suspendat pentru 2 șoferi vitezomani

Citiți și: Șoferiță de 32 de ani, prinsă băută la volan pe străzile din oraș!

Un șofer piteștean, în vârstă de 40 de ani, a fost prins de polițiști în timp ce conducea cu 121 kilometri/ora pe raza Municipiului Pitești. Acesta nu este singurul vitezoman care a fost oprit de agenții de poliție. Un alt tânăr, în vârstă de 23 de ani, din Mioveni a fost depistat conducând un autoturism cu 112 km/h, pe DN 73, pe raza localităţii Stâlpeni. Cei doi șoferi au rămas fără permis de conducere pentru o perioada de 90 de zile și au primit o amendă de 1.305 lei fiecare.

În total, în cadrul acțiunii desfășurate de poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor rutiere municipale şi orăşeneşti pentru prevenirea evenimentelor rutiere au fost aplicate 180 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproape 45.000 de lei. Totodată au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de circulație, 7 permise de conducere și au fost retrase 9 certificate de înmatriculare.

Citiți și: Bascov: Turci în Porsche Panamera, nereguli. Nu mai pot ieşi din ţară cu maşina

Foto descriptiv

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90