EcoMoto 930×122

politia rutiera

DOSARE PENALE PENTRU INFRACŢIUNI LA REGIMUL RUTIER

Cel puţin patru bărbaţi vor răspunde cel mai probabil în faţa legii pentru infracţiuni la regimul rutier, după ce au fost verificaţi în trafic de poliţişti în acest sfârşit de săptămână.

Citiți și: Fără precedent în România: Șoferii vor fi luați de radar din elicoptere de luptă Black Hawk

Astfel, în ziua de 5 septembrie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Valea Mare Pravăţ l-au depistat pe Alexandru G., de 26 de ani, din Mioarele, care conducea o motocicletă pe DJ 732, pe raza comunei Valea Mare Pravăț, fără a deţine permis de conducere. Totodată, din verificări s-a stabilit că motocicleta nu era înmatriculată sau înregistrată. În cauză a fost înregistrat dosar penal conform art. 334 şi 335 din Codul Penal.

Bărbat din Olt, aproape de comă alcoolică, la volan

Citiți și: Inconștiență fără limite! Doi tineri și-au riscat viața

În ziua de 4 septembrie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Tigveni l-au depistat pe Liviu R., de 47 de ani, din comuna Sârbii Măgura, judeţul Olt, care conducea un autoturism pe DJ 678A, pe raza comunei Ciofrângeni, în timp ce se afla sub influența alcoolului și având dreptul de a conduce suspendat.

Supus probei cu etilotestul, a reieşit că şoferul avea o alcoolemie de 1,51 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatului i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei şi s-a întocmit dosar penal conform art. 335 și 336 din Codul Penal.

Piteştean prins şofând băut la Costeşti

În noaptea de 4 spre 5 septembrie a.c., în jurul orei 00:30, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Costești, l-au depistat pe Marius Viorel S., de 51 de ani, din Piteşti, care conducea un autoturism pe str. Zorile din Costeşti, deşi consumase alcool înainte. Etilotestul a indicat o valoare de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatului i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal.

Tânăr depistat băut la volan

În jurul orei 02:00 a zilei de azi, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Domnești, l-au depistat pe Marius Eusebiu D., de 27 de ani, din Valea Iașului, care conducea un autoturism pe DN 73C, pe raza comunei Domnești, în timp ce se afla sub influența alcoolului, având 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat. Şi acesta a fost dus la recoltare de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei şi s-a ales cu dosar penal.

(Foto: descriptiv)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90