EcoMoto 930×122

politia rutiera

Poliţiştii rutieri argeşeni au oferit cadouri copiilor şi i-au atenţionat pe părinţi

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș au fost, astăzi, mesagerii lui Moș Nicolae. Aceștia au împărțit copiilor, dar și conducătorilor auto din autoturismele oprite în trafic, diverse jucării, flyere și materiale de papetărie, cu mesaje preventive.

Citiți și: Fără precedent în România: Șoferii vor fi luați de radar din elicoptere de luptă Black Hawk

„Viața este în mâinile tale!”, „Conduceți prudent!”, „Respectați regulile de circulație!” – sunt câteva dintre mesajele transmise de polițiștii rutieri, care au oprit zeci de mașini în trafic, în zona Podul Viilor din Pitești.

De această dată, spre surprinderea șoferilor, scopul acțiunii a fost unul preventiv, de responsabilizarea a participanților la trafic (inclusiv copiii), pentru creșterea gradului de siguranță rutieră.

Citiți și: Inconștiență fără limite! Doi tineri și-au riscat viața

Copiii au primit în dar un ursuleț, care să le amintească de sfaturile polițiștilor, iar conducătorii auto, diverse materiale cu mesaje preventive.

 

 

Pentru evitarea evenimentelor rutiere, având în vedere perioada calendaristică și apropierea sărbătorilor de iarnă, polițiștii argeșeni vă recomandă o conduită responsabilă şi preventivă în trafic, adaptată condiţiilor meteo-rutiere.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3