930×122 CAPRA 5

Daniel dobre

POLIȚIST RUTIER ȘI ÎN AFARA PROGRAMULUI. AGENTUL DANIEL DOBRE, LA DATORIE ORICÂND E NEVOIE

În această dimineață, în jurul orei 11:30, un accident rutier cu victimă pieton a avut loc pe DN 73, pe raza localității Mărăcineni.

Citiți și: Fără precedent în România: Șoferii vor fi luați de radar din elicoptere de luptă Black Hawk

Un polițist, aflat în trecere, a intervenit pentru fluidizarea traficului și asigurarea locului accidentului, după ce s-a asigurat că victima primește îngrijirile medicale necesare.

Citiți și: Inconștiență fără limite! Doi tineri și-au riscat viața

Până la sosirea echipajelor direcționate către locul evenimentului, agentul șef principal Dobre Daniel, unul dintre polițiștii rutieri cu cea mai mare experiență, care se afla în trecere, întorcându-se cu motocicleta de la o intervenție tehnică, n-a trecut nepăsător pe lângă evenimentul rutier și a acționat pentru fluidizarea traficului, după ce s-a asigurat că victima primește primul ajutor.

În timp ce polițistul dirija traficul, victima, un bărbat de 54 de ani, a primit îngrijiri medicale de la doi paramedici SMURD, aflați în timpul liber.

În scurt timp, la fața locului au ajuns și echipajele repartizate pentru evenimentul rutier, iar agentul Dobre a rămas să acorde sprijin polițiștilor, pentru efectuarea cât mai rapidă a cercetării și reluarea traficului rutier.

„Il felicităm pe colegul nostru pentru modul în care îşi îndeplineşte serviciul şi îi urăm la cât mai multe intervenţii reuşite!”, a transmis IPJ Argeș.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90