NOR CURIER 930X122

verificari in trafic

Șoferi băuți la volan. Polițiștii au dat amenzi de peste jumătate de miliard

Un argeșean s-a ales cu amendă și dosar penal, după ce în cursul zilei de ieri, 21 noiembrie, a fost depistat de polițiști conducând un autoturism aflându-se sub influența băuturilor alcoolice și având totodată dreptul de a conduce suspendat.

Citiți și: Șoferiță de 32 de ani, prinsă băută la volan pe străzile din oraș!

„Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Poiana Lacului au depistat un bărbat de 39 de ani, din Micești, care conducea un autoturism pe raza localității Cocu, având dreptul de a conduce suspendat.

Totodată, în urma testării cu aparatul etilotest, acesta a indicat o valoare mai mică decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar din verificări s-a stabilit că asigurarea obligatorie de răspundere civilă a autoturismului era expirată, motiv pentru care au fost aplicate sancțiuni contravenționale în valoare de 2.305 lei, conform O.U.G. 195/2002.”

Citiți și: Video: Câini, mascaţi şi o duzină de poliţişti lângă Piteşti. Verificări la sânge

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor rutiere municipale şi orăşeneşti au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

În ultimele 24 de ore, ca urmare a abaterilor constatate la regimul circulației pe drumurile publice, au fost aplicate aproape 200 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 55.000 de lei.

Totodată au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de circulație, 9 permise de conducere și au fost retrase 5 certificate de înmatriculare.

Foto descriptiv

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90