EcoMoto 930×122

verificari in trafic

Un tânăr a gonit cu 141 km/h pe străzile din Câmpulung

Ieri, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung au derulat o acțiune în urma căreia au fost aplicate 22 de amenzi și au fost suspendate 6 permise de conducere.

Citiți și: Șoferiță de 32 de ani, prinsă băută la volan pe străzile din oraș!

Unul dintre șoferii opriți în trafic consumase băuturi alcoolice, iar restul șoferilor au fost sancționați pentru abateri la limita legală de viteză. Un tânăr de 20 de ani, conducătorul unui BMW a gonit pe străzile din Câmpulung cu o viteză de 141 km/h, cu mai mult de 50 de km/h peste limita legală.

Astfel, „pe parcursul activităților, au fost aplicate 22 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 18.500 de lei și au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de circulație, 6 permise de conducere.” a transmis Biroul Rutier Câmpulung.

Citiți și: Bascov: Turci în Porsche Panamera, nereguli. Nu mai pot ieşi din ţară cu maşina

În aceiași zi, au avut loc verificări și pe raza Municipiului Curtea de Argeș. Aici au fost aplicate 31 de amenzi, au fost suspendate 21 de permise de conducere și a fost retras un certificat de înmatriculare.

Doi dintre șoferii sancționați se aflau sub influența băuturilor alcoolice.

„Astfel, a fost depistat un bărbat de 32 de ani, din Cotmeana, care conducea un autoturism pe str. Eroilor din Curtea de Argeș, și un alt bărbat, de 53 de ani, care conducea un autoturism pe DN 7C, pe raza localității Albeștii de Argeș, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare sub limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, aspect ce atrage răspunderea contravențională.

Cei în cauză au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei, conform OUG 195/2002R privind circulația pe drumurile publice, iar permisele de conducere au fost reținute în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile.” a transmis Biroul Rutier Curtea de Argeș.

Acțiunile desfășurate de polițiști au rolul de a reduce riscul rutier.

(Foto descriptiv)

 

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90