NOR CURIER 930X122

verificari in trafic

Video – Acțiune în forță a Poliției Rutiere!

În cursul zilei de astăzi, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului Județean Argeș, împreună cu polițiștii din cadrul Inspectoratelor de poliție Dâmbovița, Vâlcea, Olt și Brașov desfășoară o amplă acțiune de verificare pe drumurile din județ.

Citiți și: Șoferiță de 32 de ani, prinsă băută la volan pe străzile din oraș!

 

Oamenii legii au fost prezenți pe DJ 659, pe raza localității Bradu.

Citiți și: Bascov: Turci în Porsche Panamera, nereguli. Nu mai pot ieşi din ţară cu maşina

 

Acțiunea are ca scop prevenirea și combaterea accidentelor de circulație, creșterea gradului de siguranță rutieră, precum și menținerea unui climat de ordine și siguranță publică.

 

Șoferii sunt trași pe dreapta de către polițiști pentru verificări.

Atât conducătorii auto, cât și pietonii trebuie să respecte regulile de circulație și trebuie să fie conștienți de riscurile la care se expun în situația în care nu respectă normele rutiere.

Știre în curs de actualizare

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Un comentariu

  • Smeureanu M spune:

    De ce nu sunt verificate mașinile de marfa,utilitarele,balastierele,camioanele…cărora li s-a acordat acces nestingherit în Mun. Pitești,inclusiv pe străzi din zona centru? De ce nu sunt verificate desi în urma lasă nor gros de fum, miros de carburant, au un nivel de zgomot peste norma admisă în oraș atât pe timp de zi cât și pe timp de noapte?Cum au obținut avizul RAR? Cum de au voie sa circule în oraș?

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3