930 x122 grota rece

amenda

AMENDA PRIMITĂ DE UN ARGEȘEAN CARE I-A STRIGAT FOSTEI CONCUBINE CĂ E FEMEIE UȘOARĂ

Scandalul dintre doi concubini a ajuns în instanță după ce bărbatul a contestat o amendă de 200 de lei primită după ce fosta lui parteneră l-a reclamat la Poliție că a insultat-o.

Citiți și: Amendă uriașă pentru șoferii care fac asta!

„Ești o curvă nenorocită”

Fapta s-a petrecut anul trecut, iar procesul durează de câteva luni.

Citiți și: Pitești. N-ai să crezi așa ceva! Pentru ce s-au dat amenzi în localuri

„În fapt, prin procesul-verbal de constatare și sancționare a contravenției s-a reținut că a adresat expresii și cuvinte jignitoare (<<ești o curvă nenorocită>>) fostei sale concubine, D.M. S-a reținut săvârșirea de către petent a contravenției prevăzută de art. 2 pct. 1, sancționată de art. 3 alin. (1) lit. b) din Legea nr. 61/1991, pentru care i-a fost aplicată amendă în cuantum de 200 de lei”, se arată în considerentele Sentinței Civile Nr. 819/2020 (rolii.ro) pronunțată de Judecătoria Pitești.

„Este posibil să o fi jignit”

Inspectoratul de Poliție Județean Argeș a fost pus în situația de a demonstra temeinicia procesului verbal, iar luna trecută instanța i-a respins bărbatului plângerea contravențională formulată împotriva procesului verbal întocmit de polițistul care l-a amendat.

„Față de descrierea faptei efectuată prin procesul-verbal și față de cele arătate prin întâmpinare, constatarea contravenției nu a fost făcută în mod direct de agenții constatatori (…). În prezenta cauză, odată cu întâmpinarea depusă, au fost atașate la dosarul cauzei atât declarațiile părților, cât și sesizările anterioare ale numitei D.M. Analizând probele pe fiecare în parte și pe toate în ansamblul lor, instanța reține că în repetate rânduri numita D.M. a solicitat sprijinul organelor de poliție, arătând că este agresată verbal de fostul concubin, petent în prezenta cauză.

Cu privire la aceste sesizări, a fost ascultat și contravenientul, arătând (…) că <<este posibil să o fi jignit pe fosta concubină, deoarece eram enervat de starea fiului ei>>” se mai arată în sentința civilă citată, care însă nu este definitivă.

(Sursă foto: BotosaniNews.ro)

[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90