EcoMoto 930×122

amendaţi

AMENDAŢI PENTRU PESCUIT ILICIT

Poliţiştii Serviciului Judeţean de Poliţie Transporturi Argeş și reprezentanţi ai Ocoalelor Silvice Curtea de Argeş şi Vidraru şi ai filialei Muntenia a Agenției Naționale pentru Pescuit și Acvacultură au făcut un control pe raza localităţilor Vâlcele, Băiculeşti şi Curtea de Argeş pentru prevenirea braconajului piscicol.

Citiți și: Pitești. 12 tineri, amendați pentru că “se încălzeau” cu whisky pe domeniul public

Cu această ocazie, au fost depistaţi doi bărbaţi din Piteşti şi unul din Curtea de Argeş care pescuiau în habitatul piscicol natural de pe râul Buda şi care capturaseră mai mulţi păstrăvi sub dimensiunile legale.

Pescarii au fost amendați cu 1.200 de lei. De asemenea, le-au fost reţinute permisele de pescuit în vederea suspendării pentru 90 de zile a dreptului de a pescui. Întreaga cantitate de peşte a fost confiscată.

Citiți și: Argeșeni amendați cu peste 2.000 de lei de jandarmi

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90