EcoMoto 930×122

pescuit

E CEL MAI MARE DIN ROMÂNIA! AFLĂ CÂT TE COSTĂ SĂ-L VEZI!

Se află la cea de a XIV-a ediție și este cel mai mare târg de profil din România. Va începe pe 18 septembrie, se va încheia pe 21 septembrie și se va desfășura în Parcul Tineretului din Capitală ((intrarea dinspre metrou Tineretului). Pasionații din Pitești îl vor putea vizita și ei zilnic în perioada respectivă, între orele 10 și 18. Vorbim despre ediția de toamnă a celui mai mare târg din țară de pescuit și vânătoare.

Citiți și: Anunțul pe care-l aștepta toată LUMEA! Acum s-a decis!

Evenimentul va reuni cei mai mari importatori și producatori și cele mai mari magazine cu echipament de profil. Şi această ediție a târgului va aduce mii de modele și sute de mărci de scule și accesorii pentru împătimiții de pescuit și vânătoare. Ca de obicei, ediția de toamnă se va concentra pe lichidările de stocuri și ofertele promoționale.

Printre cei care vor participa la „Expo aventuri la pescuit și vânătoare” se numără firme importante: Energofish, Normark/Total Fishing, Mim Team, Mille Maistro, Watson, Abrevis, Claumar Pescar, Peapa.ro,Senzor, Fiskars, Tapel, Pepe Carp Baits și Carping Club. La târg vor fi expuse cele mai cunoscute mărci de pescuit: Shimano, Lamiglas, Trabucco, Maver, Fox, Salmo, Sufix, Jaxon, JRC, Rapala, Haldorado, Rapture, Owner, Benzar, Sakura, K-Karp, Sebile, Dynamite Baits, Carping, Cormoran, Daiwa, Maver Carp UK, Rublex, Carp Zoom, Gamakatsu, River2Sea, Korda, Kryston, Solar, Cralusso, Sportex, PB Products și Mivardi. La fel ca la fiecare ediție, vizitiatorii vor avea ocazia să participe la tombola târgului, putând câștiga scule și accesorii de pescuit, precum și momeli.

Citiți și: Sub ochii copiilor! Urmărit în centrul Piteștiului pentru a fi ucis

Prețul unui bilet de intrare este 10 lei. Copiii sub 12 ani au, însă, acces gratuit.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3