Donaris 930 x 122

apartamente

APARTAMENTELE HERMES NORD. FACILITĂȚILE UNEI VIEȚI COTIDIENE DE EXCEPȚIE

Vino să vezi la fața locului oferta imobiliară HERMES NORD RESIDENCE – garsoniere și apartamente cu două și trei camere, începând de la 38.000 dee euro – într-o zonă ideală, la doar 100 de metri de Kaufland Nord, la 150 de metri de Școala „Matei Basarab” și în vecinătatea tuturor facilităților unei vieți cotidiene de excepție!

Citiți și: Exclusiv. Clădire cu buncăr în Centru – Spații comerciale, servicii medicale și apartamente

Oferta include garsoniere și apartamente cu două și trei camere, bine compartimentate, predate și amenajate complet, conform cerințelor clienților. Toate materialele folosite la finisaj sunt de calitate și bun gust. Prețurile încep de la 38.000 de euro.

Materialele și tehnologiile folosite sunt de ultimă generație.

Citiți și: Vestea zilei pentru cei care au apartamente cu două camere și garsoniere

Prezentare-Hermes-Nord-Residence.pptx

Siguranța și confortul sunt garantate de HERMES INVESTMENT, un dezvoltator, investitor și operator imobiliar important, activ în Europa Centrală și de Est.

Echipa HERMES INVESTMENT numără peste 200 de specialiști în domeniul imobiliar, care îmbină competențe multidisciplinare.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3