New Profesional Consult 930 x 122

coronavirus

Apreciat analist român în pandemie, estimare de ultimă oră

Octavian Jurma, de profesie medic, ale cărui declaraţii şi estimări au fost preluate inclusiv de presa internaţională, anunţă o prognoză a incidenţei pe judeţele din România în perioada următoare.

Citiți și: Argeş: S-au deschis centrele de evaluare pentru bolnavii de Covid. Acestora li se eliberează reţete

Majoritatea judeţelor vor fi sub 3 la mie înainte de sărbători dacă trendul actual se menţine constant. Va atrag atentia ca prognoza in aceasta perioada este puternic influenta de masurile luate si conformarea populatiei cu acestea.

Dintre aceste vaccinarea este cel mai important factor care poate accelera iesirea din valul valul 4-Delta, alaturi de conformarea cu masurile existente. Deschiderea scolilor in format fizic la o incidenta mare (peste 3 la mie), lipsa de conformare cu masurile de limitare a pandemiei, relaxarea prematura, haosul politic – toate pot sa produca platouri (numar constant de cazuri) inalte.

Citiți și: Situația epidemiologică din județul Argeș, 8 ianuarie

Ma ingrijoreaza faptul ca avem judete ca Satu Mare care se mentin intr-un platou inalt de mai multe saptamani”, a publicat omul de ştiinţă pe pagina personală de Facebook.

Donaris 555×222

Comentarii

New Profesional Consult 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441