New Profesional Consult 930 x 122

accident rutier

Argeș: A făcut accident și a intrat cu mașina în gard!

Update, ora 11:06, IPJ Argeș transmite:

Citiți și: Pitești. Accident grav lângă „Cornul Vânătorului”! Un începător și-a făcut praf mașina

„Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești, s-a stabilit că, în împrejurări care vor fi stabilite în urma cercetărilor, un bărbat 31 de ani, din Suseni, care conducea un autoturism pe str. Principală din comuna Bradu, având direcția de deplasare Suseni spre Pitești, a pătruns pe contrasens, posibil pentru a evita coliziunea cu autoturismul care se deplasa în fața sa, în aceeași direcție.

În urma pătrunderii pe contrasens, acesta a intrat în coliziune cu o autoutilitară, care se deplasa din sensul opus, condusă de un bărbat de 46 de ani, din Pitești, care a pierdut controlul asupra direcției de mers, părăsind partea carosabilă și intrând în coliziune cu gardul unui imobil.

Citiți și: Acum: Accident grav la ieșire de pe A1!

În urma accidentului, au fost răniți ușor și transportați la spital conducătorul autoutilitarei (bărbatul de 46 de ani, din Pitești), precum și pasagera dreapta față din același autovehicul, femeie de 34 de ani, din Pitești.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut.”

Știrea inițială

În urmă cu puțin timp, pompierii argeșeni au fost sesizați să intervină în cazul unui accident rutier produs pe raza comunei Bradu.

 

Conform primelor informații, două autoturisme sunt implicate.

În urma impactului, unul dintre autoturisme a intrat într-un gard.

 

Deocamdată nu există informații despre existența unor posibile victime.

 

La fața locului se deplasează pompierii cu o autospecială de intervenție și un echipaj SMURD.

 

De asemenea, la locul incidentului sunt prezenții și polițiștii pentru cercetări.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

2 comentarii

  • Iordache spune:

    Tot viteza, nu??? Și ce mare accident ca a lovit un gard sau stâlp. Și mare armata de polițiști abia se mișcă cu ruleta aia de zici ca sunt de la cadastru parca ar executa vreo lucrare științifică și nu o banala cercetare care oricum e maculatura. Doar nu credeți stimati cititori ca ăștia din imagine sau alții ca ei cu școala la 3 luni scriu teze de doctorat. Mai vad un agent la depărtare fără șapcă ce seamănă cu Mazilu Cămătaru. Mai este asta în sistem la câte restante are? Unde e Tita barosanu imobiliaru și Florea ospătaru? La cum merge politia acum o dati și voi de gard în fiecare zi😇

  • IULIAN spune:

    Dl Iordache dar sincer din comentariu dv se află acesti 3 domni polițiști la fața locului..? sau doar aveti ceva personal cu dansi…?fiinca este ceva jignitor sau va deranjat cu ceva. Eu nu sunt politis si daca doriti chiar puteti verifica adresa de email dar cu siguranta dv sunteti un politist frustat si.posibil coleg cu dansi.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3