SMART KIDS 930X122

accident rutier

Argeș. Accident LIVE! Un șofer rupt de beat a făcut „zob” 3 mașini, lângă LIDL!

Argeș. Accident LIVE! Un șofer rupt de beat a distrus 3 mașini, lângă LIDL!  Impact puternic într-o intersecție din Mioveni.

Citiți și: Pitești. Un BMW X5 a intrat în stâlp! Șoferul a vrut sa evite altă mașină!

Astăzi, în jurul orei 16:20, trei mașini s-au izbit după ce șoferul uneia dintre ele, beat fiind, a trecut pe culoarea roșie a semaforului.

Accidentul rutier s-a produs în zona supermarket-ului Lidl din oraș.

Citiți și: Decizie în cazul șoferului care a fugit de polițiști și a făcut haos pe o stradă din Pitești

Momentul impactului a fost filmat de camera de bord a unui șofer care se afla în trafic și trimis ulterior pe adresa de mail a redacției (și pe această cale, îi mulțumim pentru imagini!).

Cel care a provocat evenimentul rutier este un șofer în vârstă 50 de ani, care conducea sub influența băuturilor alcoolice. Sursele ePitești.ro spun că cel care a provocat evenimentul grav ar fi avut o alcoolemie de –  0.97!

Din fericire, accidentul s-a soldat doar cu pagube materiale.

Bărbatul de 50 de ani s-a ales cu dosar penal, permisul suspendat și cu o amendă pe măsură.

 

Vă reamintim și dvs. că ne puteți trimite informații sau imagini care pot deveni o știre pe pagina de facebook ePitesti.ro, la adresa de e-mail [email protected] și pe WhatsApp la numărul de telefon 0730 971 621.

Supernova_2022_januar_web_bannerji_555x222_ROM

Comentarii

Un comentariu

  • Cristi Piciu spune:

    De ce doar suspendat carnetul? ANULAT carnetul pentru consum de orice fel de substante halucinogene la volan! Mor oameni fratilor! Anulat carnetul si amenda serioasa cu dosar penal!

Donaris 570×90