NOR CURIER 930X122

accident rutier

Argeș. Accident LIVE! Un șofer rupt de beat a făcut „zob” 3 mașini, lângă LIDL!

Argeș. Accident LIVE! Un șofer rupt de beat a distrus 3 mașini, lângă LIDL!  Impact puternic într-o intersecție din Mioveni.

Citiți și: Pitești. Accident grav lângă „Cornul Vânătorului”! Un începător și-a făcut praf mașina

Astăzi, în jurul orei 16:20, trei mașini s-au izbit după ce șoferul uneia dintre ele, beat fiind, a trecut pe culoarea roșie a semaforului.

Accidentul rutier s-a produs în zona supermarket-ului Lidl din oraș.

Citiți și: Acum: Accident grav la ieșire de pe A1!

Momentul impactului a fost filmat de camera de bord a unui șofer care se afla în trafic și trimis ulterior pe adresa de mail a redacției (și pe această cale, îi mulțumim pentru imagini!).

Cel care a provocat evenimentul rutier este un șofer în vârstă 50 de ani, care conducea sub influența băuturilor alcoolice. Sursele ePitești.ro spun că cel care a provocat evenimentul grav ar fi avut o alcoolemie de –  0.97!

Din fericire, accidentul s-a soldat doar cu pagube materiale.

Bărbatul de 50 de ani s-a ales cu dosar penal, permisul suspendat și cu o amendă pe măsură.

 

Vă reamintim și dvs. că ne puteți trimite informații sau imagini care pot deveni o știre pe pagina de facebook ePitesti.ro, la adresa de e-mail redactia@epitesti.ro și pe WhatsApp la numărul de telefon 0730 971 621.

Eco moto 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Cristi Piciu spune:

    De ce doar suspendat carnetul? ANULAT carnetul pentru consum de orice fel de substante halucinogene la volan! Mor oameni fratilor! Anulat carnetul si amenda serioasa cu dosar penal!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90