EcoMoto 930×122

accident rutier

Argeș. Alt accident grav! Un puștan de 18 ani s-a răsturnat cu mașina!

Seara trecută, după accidentul extrem de grav de la Budeasa (Subiectul pe larg, AICI: Argeș. Tânăr de 20 de ani, în comă profundă după un accident deosebit de grav), un alt accident rutier s-a petrecut în localitatea Mărăcineni.

Citiți și: Pitești. Accident grav lângă „Cornul Vânătorului”! Un începător și-a făcut praf mașina

Șoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat cu mașina în șanț.

ISU Argeș transmite: 

„În urma incidentului au rezultat două victime de sex masculin care au fost găsite conștiente și neîncarcerate.

Citiți și: Acum: Accident grav la ieșire de pe A1!

Cele două victime au fost preluate de către două echipaje SMURD și transportate la spital pentru investigații medicale amănunțite.

La fața locului, un echipaj cu o autospecială de stingere de la Detașamentul Pitești asigură măsurile specifice de prevenire ale incendiilor.”

IPJ Argeș transmite: 

„Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Serviciului Rutier Argeș, s-a stabilit că un tânăr de 18 ani, din Călinești, care conducea un autoturism pe DN 73, pe raza localității Mărăcineni, din direcția Câmpulung spre Pitești, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, în curbă ușoară, a lovit separatoarele din beton, pierzând controlul asupra direcției de deplasare, după care s-a răsturnat în șanțul din partea dreaptă a sensului de deplasare.

În urma evenimentului rutier, atât conducătorul autoturismului, cât și pasagerul dreapta față, tânăr de 19 ani, din Călinești, au suferit leziuni.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art.196 din Codul Penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul a avut loc.”

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Un comentariu

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3