930X122 MAIA

magazine

Argeș. Apare o nouă rețea de magazine!

Argeș. Apare o nouă rețea de magazine!

Argeș. Apare o nouă rețea de magazine!

Citiți și: Și aceste persoane vor avea prioritate în magazine!

Casa de Comerț Unirea (CCU), relansată de autorități după un eșec, gândește deschiderea de magazine în spații ale Poștei Române, unde să fie comercializate produsele fermierilor români, a transmis pentru Profit.ro directorul general al Casei, Mariana Cotoi.

Au fost deja inițiate discuții în acest sens.

Citiți și: Argeș. Anunțul zilei a fost făcut! Este oficial

Inițiativa este motivată de faptul că, pe de o parte, Poșta Română deține spații excedentare în numeroase localități ale țării, iar, pe de altă parte, procesul de înființare a unor magazine de la zero necesită timp, investiții serioase și numeroase avize și autorizații.

În prezent, lucrăm la un concept de magazin Unirea pe care vrem să-l implementăm în fiecare județ. Dezvoltarea rețelei de magazine va fi precedată de un studiu de fezabilitate. Ne dorim ca aceste magazine să fie administrate de CCU sau în franciză„, a mai spus Cotoi.

Detalii, AICI

555×222  MAIA

Comentarii

Un comentariu

  • Dan Ioan Panțoiu spune:

    În sfârșit, ceva adevărat pentru români și România!
    Dar… ar fi prea frumos să devină și realitate!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90