930×122 CAPRA 5

alimente expirate

ARGEȘ: ATENTAT LA SĂNĂTATEA PUBLICĂ

Argeș: Atentat la sănătatea publică. Alimente perisabile depozitate în condiţii improprii, produse alimentare expirate sau care nu respectă condiţiile de etichetare şi de manipulare, iată câteva dintre gravele nereguli găsite luna trecută de inspectorii sanitar-veterinari în timpul controalelor făcute în magazine și piețe din județul Argeș.

Citiți și: Și aceste persoane vor avea prioritate în magazine!

Potrivit unui raport al Direcţiei Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA), în iunie 2017 au fost făcute aproape 1.000 de controale. Amenzile au însumat 26.600 de lei. Marfa confiscată a fost în valoare de peste 200.700 de lei.

Este vorba despre 4,4 tone de carne şi preparate din carne, 243 de kg de peşte, 232 de litri de lapte, 704 kg de produse lactate, 1.920 de ouă şi 730 de kg de alte produse.

Citiți și: Argeș. Anunțul zilei a fost făcut! Este oficial

DSVSA nu precizează numele unităților care au pus în pericol sănătatea cumpărătorilor. (Foto: descriptiv) 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3