New Profesional Consult 930 x 122

incendiu

    Argeș: Au rămas fără casă din cauza unei țigări

    Seara trecută, în jurul orei 22:00, pompierii argeșeni au fost sesizați să intervină în cazul unui incendiu izbucnit în localitatea Miroși, sat Surdulești.

    Citiți și: Argeș. A ars tot!

    La fața locului s-au deplasat pompierii cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat.

    „Ajunse la locul solicitării, forțele de intervenție au constatat că flăcările violente prezentau pericol de propagare la proprietățile învecinate, însă datorită operativității salvatorilor și a modului de gestionare a intervenției, acest lucru a putut fi evitat”, transmite ISU Argeș.

    Citiți și: Argeș. Flăcări imense au cuprins o casă, acum!

    Paramedicii SMURD au monitorizat două persoane, una de sex feminin în vârstă de aproximativ 80 de ani și una de sex masculin în vârstă de circa 83 de ani, care au suferit atac de panică, potrivit sursei citate.

    În urma evenimentului au ars acoperișurile locuinței și al unei anexe pe o suprafață de aproximativ 200 mp, mobilierul din încăperi și aproximativ 5 m de gard.

    Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost fumatul în locuri nepermise sau neprotejate corespunzător, mai transmite ISU Argeș.

    Foto descriptiv: Servus Hunedoara

    [555x222px]KV_WinterSale_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3