EcoMoto 930×122

accident rutier

Argeş: Autobuz de transport persoane, implicat în accident

Argeş: Accident rutier cu un autobuz care a lovit două autoturisme parcate.

Citiți și: Pitești. Accident grav lângă „Cornul Vânătorului”! Un începător și-a făcut praf mașina

UPDATE ORA 10.30: „În urma verificărilor preliminare, efectuate de polițiștii Formațiunii Rutiere Costești, s-a stabilit că un bărbat de 50 de ani, din Buzoești, care conducea un autobuz din direcția Pitești – Costești, pe str. Telești din localitatea Costești (DN 65A), în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu gardul unui imobil, 2 stâlpi și 2 autoturisme parcate, situate pe partea dreaptă față de sensul său de deplasare.

În urma evenimentului a rezultat rănirea ușoară a unei femei de 49 de ani, din Costești, având calitatea de pasageră. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool.

Citiți și: Acum: Accident grav la ieșire de pe A1!

Cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, conform art. 196 din Codul Penal”, a transmis IPJ Argeş.

 

 

UPDATE ORA 9.30: Polițiștii Formațiunii Rutiere Costești sunt la fața locului pentru cercetări. Din primele date, se pare că şoferului de autobuz i s-a făcut rău şi a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, rezultând coliziunea. La momentul evenimentului rutier, în autobuz se aflau patru persoane.

„În autobuz se aflau 4 persoane, iar una dintre acestea a avut nevoie de intervenția echipajului SMURD. Victima a fost o femeie de 48 de ani, care acuza dureri în zona lombară și s-a lovit la cap. Aceasta a fost transportată la spital pentru investigații medicale suplimentare. Pompierii au asigurat zona împotriva izbucnirii unui incendiu”, precizează ISU Argeş.

 

 

UPDATE ORA 08.29: Victima ar fi o femeie și ar avea vârsta de 48 de ani. Aceasta era pasageră în autobuz. S-ar fi lovit în zona lombară și la cap.

 

 

Știrea inițială, ora 07.39

Accident rutier între un mijloc de transport persoane și două autoturisme parcate, în orașul Costești – Argeș, lângă siloz. Se pare că ar exista o victimă, pasageră în autobuz, conștientă. Intervin pompierii cu o autospecială de intervenție și un echipaj SMURD de prim ajutor calificat, alături de un echipaj al SAJ.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3