930×122 CAPRA 5

trimis în judecată

Argeș: Curier trimis în judecată după ce a păstrat banii pe coletele livrate

Argeș: Curier trimis în judecată după ce a păstrat banii pe coletele livrate.

Citiți și: Prins în trafic de polițiști, tupeul unui piteștean a întrecut orice limită

În cursul zilei de ieri, de 20 iulie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Albota au finalizat cercetările într-un dosar penal privind sâvârșirea infracțiunii de delapidare.

Un angajat al unei firme de curierat din Argeș, în vârstă de 21 de ani este trimis în judecată, după ce timp de o lună de zile nu ar fi depus banii pe coletelor livrate.

Citiți și: Scandal într-un local din Argeș. Un cetățean turc a bătut un piteștean

„Din cercetări, s-a stabilit că un tânăr de 21 de ani, din Poiana Lacului, având calitatea de gestionar în cadrul unei firme de curierat, nu ar fi depus contravaloarea coletelor livrate în perioada august-septembrie 2020, valoarea prejudiciului fiind de aproximativ 17.000 de lei.

Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată”, transmite IPJ Argeș.

Foto descriptiv: E-livrat.ro

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90