EcoMoto 930×122

trimis în judecată

Prins în trafic de polițiști, tupeul unui piteștean a întrecut orice limită

Polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Pitești au soluționat un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Citiți și: S-a urcat beat la volan, a făcut accident, apoi a refuzat recoltarea probelor biologice

Potrivit IPJ Argeș, din cercetări s-a stabilit că, ziua de 12 august a.c., un bărbat de 29 de ani, din Pitești, ar fi condus un autoturism neînmatriculat pe raza municipiului Pitești, fără a poseda permis de conducere, iar în momentul în care a fost depistat de polițiști, acesta se afla sub influența alcoolului, aparatul etilotest indicând o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a refuzat recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Citiți și: Argeșean, pericol public! Beat și fără permis, cu mașina prin Războieni

Reamintim faptul că, pe parcursul cercetărilor, față de persoana în cauză a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, iar ulterior a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Dosarul cauzei va fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată.

Foto arhivă – descriptiv

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90