Donaris 930 x 122

trimis în judecată

Chinez, trimis în judecată pentru că vindea ”fake-uri” în Pitești

„Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș au finalizat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de ,,punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare”, conform Legii 84 din 1998.

Citiți și: Prins în trafic de polițiști, tupeul unui piteștean a întrecut orice limită

Din cercetări s-a stabilit că în luna decembrie 2019, un bărbat de 26 de ani, cetățean chinez, având calitatea de administrator al unei societăți comerciale din Pitești, ar fi oferit spre vânzare articole de îmbrăcăminte și jucării, purtând fără drept mărci identice cu mărcile înregistrate, respectiv un număr total de 105 articole ce purtau însemnele ori înscrisurile unor mărci înregistrate.

Prejudiciul comunicat de către deținătorii drepturilor pentru mărcile în cauză este în valoare totală de 16.710 euro.

Citiți și: Scandal într-un local din Argeș. Un cetățean turc a bătut un piteștean

Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată.”, transmite IPJ Argeș.

Foto principal: descriptiv/ Sursă: infomures.ro

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90