Donaris 930 x 122

trimis în judecată

Argeș: Nu și-a uitat fosta dragoste! Ce a urmat este subiect de film

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 3 Poliție Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au finalizat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de violarea sediului profesional și loviri sau alte violențe, și au reținut un bărbat de 46 de ani, din Moșoaia, transmite IPJ Argeș.

Citiți și: Prins în trafic de polițiști, tupeul unui piteștean a întrecut orice limită

Potrivit sursei citate, din cercetări s-a stabilit că în ziua de 23 august a.c., cel în cauză ar fi pătruns fără drept în apartamentul unde își are domiciliul fosta concubină și, totodată, sediul o societate comercială, unde ar fi lovit un bărbat de 50 de ani.

Reamintim că, după administrarea probatoriului, în ziua de 24 august, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, iar în ziua de 25 august a.c., față de acesta a fost dispusă cercetarea sub măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.

Citiți și: Argeșean, pericol public! Beat și fără permis, cu mașina prin Războieni

Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de trimitere în judecată.

Foto descriptiv: DivaHair

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3