Donaris 930 x 122

trimis în judecată

Un piteștean și-a vândut mașina pusă sub sechestru de Fisc

Un piteștean și-a vândut mașina pusă sub sechestru de Fisc

Citiți și: Prins în trafic de polițiști, tupeul unui piteștean a întrecut orice limită

În cursul zilei de ieri, de 20 iulie a.c., polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș au finalizat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală sub forma sustragerii de sub sechestru.

Un piteștean, în vârstă de 44 de ani, și-a vândut mașina aflată sub sechestru dispus de Administrația Județeană a Finanțelor Publice Argeș.

Citiți și: Scandal într-un local din Argeș. Un cetățean turc a bătut un piteștean

„Din cercetări, s-a stabilit că un bărbat de 44 de ani, din Pitești, având calitatea de asociat al unei societăți comerciale și de custode al unui autoturism declarant sechestrat de către organele fiscal din cadrul AJFP Argeș, ar fi sustras bunul de sub sechestru, prin înstrăinarea acestuia, cauzând un prejudiciu în cuantum de aproximativ 490.000 de lei.

Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, cu propunere de trimitere în judecată”, transmite IPJ Argeș.

Foto descriptiv: oradesibiu.ro

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90