930×122 CAPRA 5

drum

Argeș: Deși sunt împreună la guvernare, prefectul PNL acuză PSD: „Evul Mediu!”

Argeș: Deși sunt împreună la guvernare, prefectul PNL acuză PSD: „Evul Mediu!”

Citiți și: Anunțul momentului a fost făcut! Drum de mare viteză pentru șoferi

Prefectul județului Argeș, Radu Perianu, a postat pe pagina sa de Facebook un clip video în care prezintă starea deplorabilă în care se află un drum județean din nordul județului.

Este vorba despre un drum care face legătura cu județul vecin Vâlcea, dar care de ani buni se află într-o stare continuă de degradare.

Citiți și: Un nou drum de mare viteză în Argeș!

Acum, spune prefectul, drumul ar fi fost prins la finanțare de către Guvernul condus de către Nicolae Ciucă în vederea reabilitării.

Imaginile atașate acestei postări sunt filmate pe un drum județean din Argeș. Din Evul Mediu, aș zice, pentru că așa arată. Fără urmă de asfalt, dar cu gropi din metru-n metru. Acesta este rezultatul administrației PSD din ultimii 33 de ani.

Este o porțiune de drum care leagă județul nostru de Vâlcea pe la Sălătrucu. Și, uite-așa, prin gropi și prin noroi, își rup mașinile cei nevoiți să îl tranziteze.

Guvernul condus de premierul liberal, a prins în PNI „Anghel Saligny” acest drum și a decis să schimbe situația astfel încât să nu ne mai lovim de asemenea imagini în 2023.”, spune prefectul.

Concret, prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny” ambele județe, Vâlcea și Argeșul, au primit deopotrivă finanțare pentru celebrul deja fost drum național de pământ DN 7 D, redevenit drum județean: Câineni (Vâlcea) – Salatrucu (Argeș).

 

Drumul traversează Țara Loviștei și ajunge în Argeș în comuna Sălătrucu, deschizând complet cele două zone montane cu un potențial uriaș turistic.

gic.ro

Comentarii

3 comentarii

  • Andrei spune:

    Toti sunteți la fel.. așa ca…

  • Florin spune:

    Așa sânt toate drumurile in județ cei din conducere daca nu sunteți în stare să faceți ce ați promis sativa demisia nu mai stați pentru salarii de bugetari și în zona orașului Costești tot așa sânt drumurile primarul Baicea doarme de 4 mandate

  • Eleonora spune:

    Parcă acum ați aterizat în țara asta, domnule!

570 pe 90 Costache