Donaris 930 x 122

hoți de lemne

Argeș: Mașini pline cu lemne, confiscate de polițiști!

În zilele de 11 și 12 septembrie a.c., polițiștii argeșeni au acționat pentru prevenirea și combaterea delictelor silvice și au depistat opt bărbați, cu vârste cuprinse între 20 și 60 de ani, în timp ce transportau material lemnos cu autoutilitarele sau atelaje hipo, fără documente legale de proveniență sau documente de însoțire a transportului de material lemnos, transmite IPJ Argeș.

Citiți și: A fost razie! Amendați pentru transport ilegal de lemne

Cu sprijinul specialiștilor silvici, s-a stabilit că în mijloacele de transport se afla cantitatea totală de 7 mc de material lemnos. Ca urmare a celor constatate, au fost aplicate sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 4.000 de lei, conform Legii 171/2010 și a fost întocmit un dosar penal, conform art. 107 și 109 din Codul Silvic.

Potrivit sursei citate, materialul lemnos a fost confiscat și predat reprezentanților ocoalelor silvice competente.

Citiți și: Furtul de lemne, în floare în Argeș. Razie în județ

De asemenea, polițiștii au confiscat, în vederea continuării cercetărilor, două autoturisme și două motofierăstraie, folosite la tăierea și transportul materialului lemnos.

Verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care faptele au fost săvârșite și luarea măsurilor legale care se impun.

Foto descriptiv

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3