930 x122 grota rece

Aparitii misterioase

Argeș. Oamenii s-au închinat! Așa ceva…mai rar!

Argeș. Oamenii s-au închinat! Așa ceva…mai rar!

Citiți și: Detalii exclusive: Ultima călătorie! Cine este cel care a făcut infarct la volan și a murit

Un fapt rar întâlnit s-a petrecut aseară în județul nostru. Pe drumul național Pitești-Câmpulung. Mulți săteni care locuiesc la strada principală au fost atași de zgomote ciudate. Curiozitatea i-a făcut să iasă din case.

Sătenii din comuna Stâlpeni au avut parte de o supriză. Au ieșit la porți. Alții au privit peste gard sau printre uluci. Ce au văzut i-a lăsat cu gura căscată.

Citiți și: Un șofer grăbit! A fugit mâncând pământul, speriat că-l prinde Poliția

În lumina soarelui ieșeau în evidență trolere de diverse culori și mărimi.

„Înșirate” haotic de drumul național. Pe o distanță considerabilă. Bagajele erau ocolite de mașini. Din fericire traficul nu era intens la ora aceea. Conducătorii auto nedumeriți și ei, au încetinit.

Mister dezlegat

Nimeni nu înțelegea ce se petrece.

Nu unul, nu două. Ci aproximativ 20 de trolere.

Niciunul nu era desfăcut. Niciunul făcut praf de vreo mașină. Misterul a fost repede dezlegat. Cala unui autocar cu număr de Neamț s-a deschis. Au „curs” aproape jumătate din bagajele aflate în „burta” autocarului.

Turiștii își vedeau de drum

Întâmplarea este cu atât mai hazlie cu cât…autocarul rula în continuare.

A mai mers aproximativ un kilometru. Nici șoferul și nici pasagerii nu bănuiau ce s-a întâmplat. Și turiștii și-ar fi văzut de drum netulburați. Ceilalți participanți la trafic le-au semnalat însă „fenomenul”.

S-au amuzat și au ajutat

Autocarul a oprit pe dreapta. Nu era loc pentru a întoarce.

Șoferul a început să alerge spre locul cu pricina. Pentru a recupera bagajele. Sătenii care au asistat la scenă s-au amuzat. Dar nu au rămas pasivi. L-au ajutat pe șoferul nădușit. Au adunat împreună cu el trolerele.

Solidaritate

Iar un conducător auto a oprit și s-a oferit să le transporte. Bagajele au fost puse în portbagajul bunului samaritean.

Așa au fost duse trolerele la autocar. Celalte, cărate cu brațele. Autocarul a pornit din nou să străbată drumul spre Brașov. După ce sistemul de închidere al calei, a fost verificat.

Argeș. Oamenii s-au închinat! Așa ceva…mai rar!

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90