930 x122 grota rece

drum

Argeș: Peste 2.350.000 € pentru realizarea a 7 km de drum

Argeș: Peste 2.350.000 € pentru realizarea a 7 km de drum

Citiți și: Ninge! Drumarii au ieșit să curețe șoselele!

Pentru anul în curs, Consiliul Județean Argeș a prevăzut circa 50.000.000 de lei pentru modernizarea de drumuri – investiții noi – care se adaugă la proiectele aflate deja în derulare.

Cea mai importantă investiție nouă avută în vedere pentru a fi începută în acest an – și din punct de vedere al valorii, dar și lungimii traseului – vizează o rută din sudul județului Argeș.

Citiți și: Se întâmplă în Argeș! ”Multă vreme am crezut că modernizarea acestui drum este misiune imposibilă!”

Este vorba despre proiectul de modernizare a DJ 679 D Malu – (DJ 679 – km 38 + 940) – Colțu – Ungheni – Recea – Negrași – Mozacu, km 7+940-14+940. Drumul se află într-o avansată stare de degradare pe anumite porțiuni.

Valoarea investiției este de 11.793.000 de lei, adică cca. 2 358 000 de euro la un curs de 5 lei – 1 euro.

Lungimea traseului este de 7 kilometri.

Foto: Arhivă/descriptiv/ePitești.ro

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

12 comentarii

  • Ion spune:

    Nu aruncați banii, mai bine furati-i

  • Anonim spune:

    Domnul Mînzînă stie ca are în administrare și întreținere și drumul județean 703B Morărești-Uda ? Acest drum pare a fi un drum din zona de război din Ucraina nu din România ! Sper ca în 2024 , psd-ul să nu mai pună labele pe CJ Argeș ! Am trecut prin mai multe județe ale țării și peste tot sunt drumurile asfaltate , însă în Argeș nu se poate ! O fi rea voință sau incompetență ? Rușine conducerii CJ Argeș !

  • ionut marinescu spune:

    Adevărul e că drumuri neasfaltate ca în Argeș nu prea am mai întâlnit! Și nu în creierii munților sau în zone izolate, și la 5-10 km de Pitești… In plimbările mele cu bicicleta dau des de date blocate în timp parcă!
    Altă amărăciune de ale mele: sa n și tu un domeniu schia îl într un județ cu cei mai mari munți ai țării…
    Asta asa pe lângă creșe, grădinițe, scoli, dispensare în zone rurale, spitale, autostrazi, etc.

  • Alexandru spune:

    Drumul ce trece prin Mosoaia, Poiana Lacului, Vedea spre județul Olt e praf.
    Am mers acum o săptămână pe drumul ce leagă Cerbu de Poiana Lacului. Acolo e și mai praf. Niste cratere de îți venea sa o iei pe sus:))

  • Axinte spune:

    Totul e jale
    O japcă și o neputință maximă. Și totuși merge treaba
    Vai de noi

  • Navetistul"" spune:

    Ma întreb si întreb autaritatiile din jud Arges?Centura orasului Costesti care numai centura nu se poate numi ,unde st adevarate cratere care îti rup suspensiile la camion si lipsite de indicatoare ,stie despre aceasta pbr?Eu cred ca stie dar mai stie sa dea amenzi atunci cand te încumeți sa tranzitezi prin centrul orasului ca practic numai suporti nepasarea.Rusine Mare autoritatilor Arges pt ca platim rovineta hotilor !Avem 33ani de la Revolutie si circulam pe marea majoritate drumurilor facute de Ceausescu si voi încasati bani pe Rovineta.Si va întreb cand o sa schimbati restrictia de tonaj pe DN 65A ?Rusine,Rusine incopentetilor!!!

  • Navetistul"" spune:

    2.350 000 euro pt 7km ?Ce o sa fie acolo ? Autostrada ,Drum Expres ? Am pierdut notiunea sumelor ?Cat vreti sa mai furati? La 1.500 000 e îl fac eu si cu parcari pe acest sector de drum .Ne miram de ce nu intram în Shengen ?Cu asa hoti care nu i mai satura nici Dumnezeu nu avem nici o sansa.Rusine!!!

  • Bebe marica spune:

    Cred ca drumul european Cde Argeș Valea Danului stejari este drumul Rusini,vin turiști străini și vad un drum european de care se îngrozesc.domnule Prefect miscativa din birou și veniți sa vedeți acum nu numai la votari.acest drum FC legătura cu Sibiul Rușine veniți sa va votam și următorul mandat.

  • Anonim spune:

    Drumul Moraresti- Uda, 703B, e mai important si de interes decat D Malu- Negrasi. Cunosc ambele zone, in prima m-am nascut, in a doua am lucrat, dar fiecare investitie se face cu interes si cu efort, trebuie sa te zbati azi sa obtii o finantare sau sa treaca un proiect pe fonduri europene( unde stim cum stam). Felicit pe cel ce s- a ocupat sa faca drumul ce lega comunele Barla- Ungheni- Recea-Negrasi, poate se gaseste o minte luminata sa faca si drumul Moraresti-Uda. Singur nu se va face, omul sfinteste lucul si chiar ocupat de consilier judetean, trebuie sa fii activ nu sa dormi.

  • Fantazio Marian spune:

    Veți asfalta vreodată drumurile județene din comuna UDA?

  • Ion spune:

    Nu sant fan Manzana,dar e singurul presedinte de CJ,care incearca o reabilitare a drumurilor din sudul judetului . Dl.Manu aavut initiativa de a intoarce putin fata catre sud. Pentru noi e important ce se face si nu cine face .

  • Marius spune:

    Argesul a ramas rau de tot cu asfaltul judetele invecinate sunt cu mult inaintea noastra la ei cum se poate si la noi nu cred ca o fi de la culoarea politica sau nepasare altfel nu se explica cand ar putea sa ia fonduri europene

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3