930×122 CAPRA 5

autoizolare

ARGEȘ: TÂNĂR BĂGAT ÎN CARANTINĂ DUPĂ CE A ÎNCĂLCAT MĂSURA AUTOIZOLĂRII LA DOMICILIU

Instituția Prefectului informează: „Astăzi, un tânăr de 22 de ani din Argeș a fost plasat în carantină ca urmare a faptului că nu a respectat măsura izolării la domiciliu.

Citiți și: De ce s-au înmulțit morțile subite! Explicații

În cadrul verificărilor efectuate de polițiști pentru stabilirea prezenței acestuia la domiciliu, s-a constatat faptul că tânărul a încălcat măsura izolării și a plecat de acasă.

Acesta a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 5.000 de lei, conform articolului 28 din OUG 1/1999 și Ordonanței Militare nr. 1/2020, iar polițiștii prezenți la fața locului au solicitat un echipaj ISU în vederea transportării și plasării persoanei în carantină instituționalizată, conform Ordonanței Militare nr. 2/2020.

Citiți și: Situaţia epidemiologică din judeţul Argeş, 11 martie

În acest moment, tânărul se află sub pază într-un centru de carantină”.

Instituția Prefectului – Județul Argeș nu oferă detalii.

În carantină instituționalizată intră românii reveniți în țară din zonele roșii (click pe imagine pentru vizualizare):

În autoizolare la domiciliu intră cetățenii care au fost contacți direcți ai unor persoane confirmate cu coronavirus și românii reveniți în țară din zonele galbene (din țări în care au fost confirmate peste 500 de cazuri de infectare) (click pe imagini pentru vizualizare):

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3