930×122 CAPRA 5

autostrada pitesti-sibiu

Argeș. Video extraordinar cu lucrările de pe Autostrada Pitești-Sibiu!

Argeș. Video extraordinar cu lucrările de pe Autostrada Pitești-Sibiu!

Citiți și: Se întâmplă ceva fabulos pe Autostrada Pitești – Sibiu! În sfârșit!

Au apărut noi imagini de pe secțiunea 5 Pitești – Curtea de Argeș a celui mai importat proiect rutier al României.

„Secțiunea 5 Pitești – Curtea de Argeș. Lucrări zona Merișani”, scrie Răducu Popa în descrierea imaginilor postate pe YouTube și preluate pe forumul PeUndeMerg.ro al API.

Citiți și: Anunț fantastic despre Autostradă! Se deschide!

Potrivit celor mai recente estimări ale Asociației Pro Infrastructură (API), secțiunea 5 din Autostrada Sibiu – Pitești ar putea fi dată în trafic măcar parțial, de la Pitești până la nodul Mănicești/Vâlcele, chiar din decembrie 2024.

„Antreprenorul a recuperat excelent întârzierile din 2022 și, dacă menține acest ritm foarte bun, are toate șansele să inaugureze lotul cu multe luni înainte de septembrie 2025, termenul contractual.

Argeș. Video extraordinar cu lucrările de pe Autostrada Pitești-Sibiu!

Într-un scenariu optimist, inaugurarea poate fi în primăvara lui 2025 și în cel mai optimist scenariu chiar decembrie 2024, cel puțin parțial până la nodul Mănicești/Vâlcele”, au spus reprezentanții API, conform economica.net.

Secțiunea 5 Pitești – Curtea de Argeș va avea 12 poduri, un viaduct, șase pasaje, trei noduri rutiere, un spațiu de servicii, un centru de întretinere și coordonare și o parcare de scurtă durată.

Autostrada Sibiu – Piteşti va avea o lungime de 122,11 kilometri.

Foto: captură video

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Un comentariu

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90