New Profesional Consult 930 x 122

atenționare meteo

Argeșul, sub cod galben de vremea rea. Averse torențiale, vijelii și grindină

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis în urmă cu puțin timp o avertizare meteo de vreme rea pentru 15 județe din vestul şi sud-vestul ţării. Este vorba despre o atenționare cod galben de instabilitate accentuată, vijelii şi grindină, valabilă până în această seară la ora 21.00.

Citiți și: Alertă de vreme rea! Cod portocaliu de fenomene extreme

Și județul Argeș se află sub atenționare cod galben.

Citiți și: Alertă meteo imediată: Meteorologii avertizează! Pericol!

„În intervalul menționat în Oltenia, nord-vestul Munteniei, Banat, Crișana, precum  și în Carpații Occidentali și Meridionali, local vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată, ce se va manifesta prin frecvente descărcări electrice, averse torențiale, intensificări ale vântului (rafale în general de 55…65 km/h), vijelii și grindină.

În intervale scurte de timp, cantitățile de apă vor fi de 20…25 l/mp și izolat de peste 30 l/mp.

Astfel de fenomene vor fi pe arii restrânse și în restul teritoriului, cu o probabilitate mai ridicată în vestul Dobrogei și în sud-estul Munteniei.”, transmite ANM.

Sursă foto principal: digi24.ro

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3