New Profesional Consult 930 x 122

atenționare meteo

Argeș. Alertă meteo

Nu scăpăm de ploi. Argeșul, din nou sub atenționare

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis din nou atenționări de vreme severă.

Citiți și: Alertă de vreme rea! Cod portocaliu de fenomene extreme

Pe parcursul zilei de astăzi, aproape toată țara, inclusiv județul Argeș, se află sunt cod galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată.

Citiți și: Alertă meteo imediată: Meteorologii avertizează! Pericol!

Astfel, în intervalul 16 august, ora 12:00 – 16 august, ora 22:00, în zonele montane, în Transilvania, Maramureș și Moldova, local în Muntenia și Crișana vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată.

Aceasta se va manifesta prin averse torențiale, descărcări electrice, intensificări ale vântului și pe alocuri vijelii și grindină.

„În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși local 25…30 l/mp și pe arii restrânse 40…60 l/mp.

Fenomene specifice instabilității atmosferice se vor semnala marți (16 august) pe arii restrânse și în restul teritoriului, iar miercuri (17 august) cu precădere în nord, centru și nord-est.

De miercuri, disconfortul termic va fi în creștere, iar vremea va deveni caniculară în vestul și sudul țării.”, informează ANM.

Foto principal: descriptiv

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3