930×122 CAPRA 5

atenționare meteo

Nordul Argeșului, sub cod portocaliu de viscol puternic

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis astăzi noi atenționări de vreme rea, prelungind astfel pe cele care erau deja în vigoare.

Citiți și: Alertă de vreme rea! Cod portocaliu de fenomene extreme

Astfel, în intervalul 18 februarie, ora 02.00  – 18 februarie, ora 11.00, mai multe județe, inclusiv nordul județul Argeș se află sub atenționare cod portocaliu de viscol puternic.

Citiți și: Alertă meteo imediată: Meteorologii avertizează! Pericol!

Atenționarea vizează zonele montane înalte, la altitudini de peste 1700 m în Carpații Meridionali și de Curbură.

În intervalul menționat, la altitudini de peste 1700 m în Carpații Meridionali și de Curbură vântul va sufla tare, cu rafale de peste 100…120 km/h, va fi viscol puternic, zăpadă troienită și vizibilitate foarte scăzută.

De asemenea, în intervalul 17 februarie, ora 10:30 – 17 februarie, ora 23.00, zona montană a județului Argeș se află sub atenționare cod galben de intensificări ale vântului.

Potrivit prognozei de specialitate, în nord-vestul țării vântul va avea intensificări, cu rafale ce vor depăși 55…65 km/h și izolat 70 km/h. Intensificări ale vântului vor fi temporar și în centrul, nord-estul și sud-estul teritoriului, cu viteze în general de 45…55 km/h.

Foto principal: descriptiv

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90