Donaris 930 x 122

S.C. Salubritate 2000 S.A.

Astăzi, campanie de colectare a deșeurilor voluminoase și electronice, în Pitești

Astăzi, 30.09.2021, are loc campania de colectare a deșeurilor voluminoase și DEEE.

Citiți și: Salubritate 2000 S.A, mesaj cu privire la colectarea deșeurilor

Containerele sunt amplasate în punctele de colectare!

Citiți și: Programul de colectare a deșeurilor, în perioada Sărbătorilor Pascale

Locuitorii municipiului Pitești pot depune deșeurile voluminoase, precum și deșeurile de echipamente electrice și electronice (DEEE) în containerele special puse la dispoziție, până la ora 15:00, în următoarele puncte de colectare:

 • Găvana II – Bl. D12-B21 (la autobuze);
 • Găvana III – Bl. A8 – A10;
 • Trivale – Bl. 71;
 • Banat I – Bl. A4 Vile;
 • Prundu – Bl. B26 Biserică;
 • Popa Șapcă – Expo Parc – Bl. 8-9 PT;
 • Craiovei – Negoiu.

În categoria DEEE intră aparatele electrice, electronice și electrocasnice care nu mai sunt utilizate, aproape tot ce funcționează pe baterii sau se bagă în priză. Nu se colectează: tonerele, casetele video, echipamentele de iluminat.

În categoria deșeurilor voluminoase intră deșeurile solide de diferite proveniențe care, datorită dimensiunilor lor, nu pot fi preluate cu sistemele obișnuite de colectare, ci necesită o tratare diferențiată față de acestea, din punct de vedere al preluării și transportului.

De asemenea, deșeurile voluminoase și deșeurile de echipamente electrice și electronice (DEEE) pot fi aduse și în centrul de colectare din str. Dârzu nr. 12C, permanent, de luni până vineri, între orele 07:00 și 16:00.

Pentru un Pitești curat este nevoie de muncă în echipă!

Pentru orice informații suplimentare, nu ezitați să vă adresați operatorului Salubritate 2000 S.A., la următoarele contacte: tel: 0248/636886, fax: 0248/215308, e-mail: [email protected].

Campanie organizată de Primăria municipiului Pitești prin Salubritate 2000 S.A.

[555x222px]-CampanieVanzari-ePitesti

Comentarii

Un comentariu

 • leo spune:

  Adica vin cu canapeaua in spinare pana acolo, sau cum?

  In tarile si orasele civilizate, colectarea se face de la domiciliu, in zile prestabilite, pe baza de anunt telefonic prealabil!

  Dar in Pitesti nu s-a aflat inca de asa ceva, cum nu s-a aflat de muuuuuuulte altele care ar fi necesare cetățenilor. Bine ca ne procopsim cu sala polivalenta in schimb (care oricum va sta goala dupa ce taie primarul „pamblica” )

570 X 90 CUMPANA 3