New Profesional Consult 930 x 122

dacia

Atac la Dacia!

Atac la Dacia!

Citiți și: Apare o nouă taxă împovărătoare!

Citroen și-a redus prețurile din Germania cu 13% și este de așteptat să facă același lucru și pe alte piețe, pentru a intra în concurență directă cu Dacia, ca urmare a repoziționării mărcii ca entry pentru întreg grupul Stellantis.

Dealerii Citroen din Germania spun că se bucură de această reducere și speră să vadă o revigorare a vânzărilor, care au scăzut sistematic în ultimii trei ani.

Citiți și: Aceste mașini vor fi interzise!

Un Citroen C3 poate fi cumpărat acum cu doar 12.690 de euro, la orice dealer din Germania, un preț foarte apropiat de cei 11.300 euro cât costă Dacia Sandero pe această piață.

Citroen a anunțat deja simplificarea echipamentelor și versiunilor oferite, limitând la trei variantele de echipare:

You, Plus și Max, modificare anunțată și de importatorul din România, Trust Motors.

Atac la Dacia!

Prețurile din România s-au redus și ele, deși nu a fost anunțat explicit acest lucru.

Același C3, care la lansare costa 15.500 de euro, acum se vinde cu 11.378 euro, în condițiile în care Dacia Sandero are un preț de vânzare pe piața noastră de 14.100 de euro, iar Stepway începe de la 14.600 euro.

Citroen este de mai mult timp apreciată ca marcă în competiție directă cu Dacia, însă prețurile sale au fost reduse doar prin discount-uri ocazionale, acordate de dealeri punctual clienților.

În acest moment, Citroen trece la o aliniere generală a prețurilor, lucru așteptat să se întâmple pe toate piețele din Europa.

De asemenea, un viitor automobil electric cu preț „sub 25.000 de euro” va ataca direct Dacia Spring. A

Detalii, AICI.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90