930×122 CAPRA 5

amenzi

Atenție! Amenzi pentru cei care stau la bloc și nu fac acest lucru banal

Atenție! Amenzi pentru cei care stau la bloc și nu fac acest lucru banal

Citiți și: A „plouat” cu amenzi! Patroni argeșeni care au vrut să „fenteze” legea

Deși, de ceva timp, lreguliele în Pitești s-au schimbat și îi obligă pe proprietarii de apartamente să participe la igienizarea spaţiilor din jurul blocurilor, nu toți sunt conștienți de această obligație, astfel încât riscă să fie amendați.

În prezent, sunt obligați absolut toți proprietarii de apartamente să participe la igienizarea spațiilor din jurul proprietăților.

Citiți și: Avertisment clar: Aveți grijă, luați amendă!

Regulile fac parte din HCL Nr.283 din 26.08.2021 și se referă la buna gospodărire, păstrarea curăţeniei, respectarea strictă a normelor de igienă, precum şi înfrumuseţarea orașului.  Au această obligație persoanele fizice şi juridice de pe raza administrativ-teritorială a municipiului Piteşti.

MAI MULTE DETALII PUTEȚI GĂSI, AICI – 283-HCL-aprobarea-unor-masuri-si-actiuni.

DESPRE AMENZI:

Încălcarea acestor dispoziţii constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă, de la 1000 lei la 1500 lei pentru persoane fizice şi de la 2000 lei la 2500 lei pentru persoane juridice.

Foto: Arhivă ePitești.ro/Descriptiv

555×222 grota rece

Comentarii

Un comentariu

  • Tudor spune:

    Mi se pare un lucru de bun simt sa mentinem curatenia in jurul imobilului in care locuim.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90