930 x122 grota rece

drum

ATENŢIE, ŞOFERI! SE LUCREAZĂ PE MAI MULTE DN-URI DIN ARGEŞ

Compania Naţională pentru Autostrăzi şi Drumuri Naţionale, secţia Piteşti, informează că în această perioadă se fac lucrări de reabilitare (în special se plombează unele porţiuni de drum, dar se mai fac şi reabilitări complete) pe mai multe artere de circulaţie din Argeş.

Citiți și: Este OFICIAL: Schimbări majore la celebra școală de fotbal Aripi Pitești!

Pe lângă drumul naţional Piteşti-Câmpulung, se fac lucrări de acest gen şi pe drumul naţional Piteşti-Curtea de Argeş. Pe acesta s-au turnat deja 12 km de covor asfaltic nou. Reparaţii se fac şi pe DN 73 C la Muşeteşti, iar săptămâna viitoare încep lucrările şi pe drumul naţional Piteşti-Râmnicu Vâlcea în anumite zone afectate (cum ar fi cazul în Morăreşti).

Pe drumul naţional Câmpulung – Curtea de Argeş vor fi înlocuiţi 2.000 mp de parapeţi care sunt deterioraţi şi prezintă pericol pentru traficul rutier.

Citiți și: Argeș. Ce se întâmplă cu o șosea majoră care străbate șase localități!

Pe de altă parte, Secţia Drumuri Naţionale Piteşti are în stoc materiale antiderapante şi utilaje pe care le va folosi în regie proprie dacă va fi nevoie, până la finalizarea licitaţiei pentru achiziţia de antiderapant care se va desfăşura la CNADR.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90