Donaris 930 x 122

oms

Avertisment dur pentru întreaga lume!

Organizaţia Mondială a Sănătăţii transmite în continuare avertismente cu privire la faptul că întreaga lume se joacă cu un foc care continuă să ardă, făcând referire la situația actuală a infectărilor generate de COVID-19 la nivel global.

Citiți și: Alertă! Zeci de copii au murit după ce au consumat siropuri de tuse

De asemenea, reprezentații OMS critică dur și producătorii de vaccinuri și medicamente împotriva COVID-19, spunând că aceștia fac profit record în timp ce oamenii mor.

Directorul general al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, Tedros Adhanom Ghebreyesus, a cerut companiilor farmaceutice să reducă preţurile medicamentelor pentru tratamentul Covid-19.

Citiți și: Un nou semnal de alarmă! Virusul încă ucide

Șeful OMS a vorbit despre ”un eșec moral” arătând că unele state nu pot cumpăra medicamente atât din cauza preţurilor mari, cât şi a cantităţilor insuficiente disponibile.

„Este pur şi simplu inacceptabil că, în timpul celei mai grave pandemii din ultima sută de ani, tratamentele inovatoare care pot salva vieţi nu ajung la cei care au nevoie de ele”, a declarat acesta.

Organizația Mondială a Sănătății este de acord că firmele din domeniul farmaceutic trebuie recompensate pentru inovaţii, însă ”nu putem accepta preţuri care fac medicamentele salvatoare de vieţi disponibile pentru bogaţi şi de neatins pentru săraci”.

Foto descriptiv: PSnews

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90