EcoMoto 930×122

coronavirus

UN OFICIAL OMS LANSEAZĂ COMPARAŢII NEAVENITE ÎNTRE LOTERIE ŞI COVID-19

Când toată lumea aşteaptă informaţii concrete şi soluţii de la specialişti în contextul pandemiei Covid-19, un oficial al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii s-a găsit să facă o comparaţie între şansele de a câştiga la Loto şi acelea de a scăpa de infectarea cu noul coronavirus.

Citiți și: Alertă! Zeci de copii au murit după ce au consumat siropuri de tuse

Potrivit digi24.ro, dr. Mike Ryan, director executiv al Programului OMS pentru Urgenţe Sanitare, a declarat că statistic este mai probabil să câştigi la loterie decât să scapi de o infecţie cu Covid-19.

Constatăm că vocile oficiale ale Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii continuă să irite opinia publică, nu doar prin această comparaţie care poate fi trecută uşor cu vederea, cât prin numeroasele informaţii lansate în spaţiul public, demontate ulterior tot de ai lor specialişti (de pildă, salutul cu cotul, ulterior nerecomandat şi multe altele).

Citiți și: Alexandru Rafila despre valul 6: „Situația din spitale este sub control”

Mai multe detalii, AICI

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3